top of page
Ljus och skugga

Morlanda By

En plats för alla sinnen - En plats att längta till

Syster Gabriella i Morlanda By

Syster Gabriella

Innanför de stora gröna portarna finner du två butiker i samma lokal. Både Syster Gabriella Interiör samt Qvist & Löf Diversehandel.

Hos Syster Gabriella möts du av ljuvliga dofter från mina egenproducerade doftljus. Här finns även handplockade vackra och praktiska inredningsdetaljer från kända varumärken samt unik hantverk. Jag hoppas kunna skapa och ge inspiration till era hem. Till våren och sommaren tillkommer även lite kläder. Så varmt välkomna in i vår lilla värld och har du tur så kanske du träffar båda systrarna samtidigt.

Mer information

Qvist & Löf

Välkommen till Qvist & Löf Diversehandel.  Innanför de stora gröna portarna finner du två butiker i samma lokal. Både Qvist & Löf Diversehandel samt Syster Gabriella Interiör.

Hos Qvist & Löf möts du av en doft av tjära och en känsla för hantverk. Här finns kunskap och material för dig som tycker om gamla hus och hur man på bästa sätt med hållbara material renoverar och underhåller sina byggnader. 

En inspirerande butik där sinnen och minnen möts. På hyllorna samsas vackra inredningsdetaljer till hus och hem med linoljefärger, handtryckta tapeter, beslag, slamfärg, penslar och trätjära. Diversehandlerskan Victoria hjälper till med både rådgivning och har kurser i färg och fönsterrenovering.

Välkommen in i vår lilla värld och har du tur kanske du träffar båda systrarna samtidigt!

 

För mer information 

framsida.JPEG
6DE45661-90B8-4C1E-B014-85172B666A34.JPG

Fröken Trulls

Hos oss på Fröken Trulls välkomnas du in i en annorlunda och antik miljö som talar till alla sinnen! Det är här du kan välja bland mormors gamla servis, frossa bland bakverk och äta vällagad mat. 

Kanske väljer du att sitta framför brasan som sprakar eller så kryper du in i ett eget rum och för ett förtroligt samtal i lugn och ro eller så hittar du en härlig plats i vårt Glashus som under den varma perioden är en omtyckt plats. Eller så hittar du en egen favoritplats- ute eller inne! 

Vi hoppas du ska trivas & vi hälsar dig välkommen till en mysig stund hos oss!

För mer information

bottom of page